DATE

Wednesday, 17 September 2014

PHYTOCOL-ST

Berjaya Turun Kolesterol LDL Selepas 2 Bulan Amalkan Phytocol-ST


Susah hati kan bila doktor beritahu anda mempunyai masalah untuk turunkan kolesterol terutamanya paras kolesterol jahat iaitu LDL?
Mari saya sharekan testimoni dari Mr Ethan Wang ,Sales Coordinator Shaklee Malaysia sendiri. Beliau telah mengamalkan produk terbaru Shaklee Phytocol-St yang telah dilancarkan pada Persidangan Kebangsaan Shaklee 7 & 8 Jun 2014 lepas.


Testimoni Phytocol-St

Tahukah anda kolesterol terbahagi kepada 2 jenis iaitu:
  •  HDL (high density lipoproteins) dikenali sebagai kolesterol baik. Ia mengangkut kolesterol keluar dari salur darah dan seterusnya dibawa ke hati untuk disingkirkan  dan juga membersihkan saluran darah.
  •  LDL (low density lipoproteins) dikenali sebagai kolesterol jahat. Ia mengakibatkan pembentukan plak dalam salur darah , menghalang dan menghentikan pengaliran darah , dan paling serius ia boleh mengakibatkan kerosakan arteri, penyakit jantung dan angin ahmar.
Untuk kekal sihat kita perlu memastikan paras HDL lebih tinggi, manakala LDL sentiasa di paras yang rendah. 

Dari gambar di bawah, kita dapat lihat bacaan Kolesterol LDL 

Mr Ethan telah berjaya diturunkan dengan pengambilan konsisten 4 biji setiap hari selama 2 bulan.
                                
Keputusan ujian makmal sebelum mengambil Phytocol-ST :



Keputusan ujian makmal selepas mengambil Phytocol-ST :



Shaklee Phytocol-ST membekalkan 2,000mg FITOSTEROL yang berfungsi:-

  1. Mencegah penyerapan kolesterol LDL
  2. Menurunkan kolesterol LDL
*LDL – kolesterol ‘jahat’

Fitosterol juga telah dibuktikan secara klinikal dalam lebih 80 kajian.

Jika anda mengalami masalah kolesterol tinggi, jom dapatkan Phytocol-ST sebagai PENCEGAHAN KOLESTEROL seterusnya sebagai misi untuk turun kolesterol LDL dalam tubuh anda!
Sekiranya anda berminat untuk mencuba produk ini sila hubungi saya ok.
                Fan Page = Nutritious Vitamin Shop

Ada Hadiah Istimewa Ikhlas Daripada Saya juga!!

Monday, 15 September 2014

PROMO SEPTEMBER 2014 SHAKLEE COLLAGEN POWDER


SHAKLEE COLLAGEN POWDER BUY 6 FREE 1

Penjimatan sebanyak RM298.00 !!



Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.
* Berat molekul diukur dalam unit Dalton


Testimonial Shaklee Collagen Powder Sebenar Hokey





Kesemua testimoni diatas tidak mengambil masa selama 8 minggu untuk menampakkan keberkesanan Shaklee Collagen Powder ,hebat kan!. Anda bila lagi ? pori-pori yang besar pun boleh jadi kecik tau. Tak percaya? Saya recommend anda CUBA dan ALAMInya sendiri.  


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk HOT & COOL ini sila hubungi saya !

                Fan Page = Nutritious Vitamin Shop

Ada Hadiah Istimewa Ikhlas Daripada Saya juga!!

Sunday, 7 September 2014

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Salam and Good Day! Shaklee Collagen Powder ialah produk pilihan Sharie pada kali ini .Perbezaan yang dibawa oleh Shaklee telah memberi kesan yang positif pada setiap pengguna yang sudah mengambilnya. Kesan seawal 8 minggu terbukti dengan kajian klinikal tapi ada juga yang dah dapat result dengan 3 kali minum sahaja hebatkan! Tapi result pada setiap orang adalah berlainan dan semestinya kita nak tahu apa kelainan Shaklee bukan? Jadi Sharie sedia berkongsi info untuk produk yang selalu sold out ini.Jom baca!


Mengandungi 15 sachet berharga RM298.00


Keistimewaan Shaklee



Shaklee  Collagen Powder adalah supplemen kolagen yang  unggul , mengandungi 4000 mg Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik Ikan Merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular,1000 Dalton(berat  molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

7 ramuan utama  termasuk ekstrak biji Camelia Japonica,Kolagen Ikan,Ekstrak kekerang,Lactobacillus Acidophilus,Vitamin C dan B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam dan luar.



Fungsi Ramuan Utama 


Kolagen dari Sisik Ikan Merah
Sisik Ikan Merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan yang lain.


Ekstrak biji Camellia Japonica
Biji Camellia Japonica terdiri dari asid oleik, satu emolien dan pelembap kulit yng hebat dan isoflavon, antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.



Ekstark Pfaffia
Pfaffia yang juga dikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camilla japonica,membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic .Dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid  hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh ubtuk menjadikan kulit lembut ,lembap dan licin. 



Elastin dari Kolagen Ikan
Elastin memelihara kulit menjadi fleksible tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila  kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan klit menjadi tegang, anjal dan elastik.



Vitamin C dan Vitamin B
 Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang  radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B turut serta dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen di dalam sel.


Ekstrak Kekerang
 Glucosamine ekstrak kekerang adalah penting didalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan mnghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.



Lactobacillus Acidophilus
Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.


Apa Manfaat Utama Shaklee Collagen Powder?

*Semakin  umur kita meningkat, tubuh kita semakin lama semakin kurang menghasilkan kolagen dan ia boleh mengakibatkan kedutan,
garis lurus dan kendur pada muka terjadi. Kolagen akan mula berkurangan apabila kita terdedah pada cahaya matahari, terdedah pada radikal bebas diudara , air yang kita minum ,makanan yang kita makan ,merokok dan banyak lagi. Umur bukanlah faktor utama kekurangan kolagen. Dengan Shaklee Collagen Powder ia mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedutan pada wajah.

*Kolagen bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula. Kuku akan menjadi lebih kuat ,bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat . 


*Kulit akan lebih lembap dan elastisiti akan bertambah baik. Luka akan cepat sembuh dan parut pada kulit juga akan pudar. Ia juga membantu menghilangkan tanda penuaan.


*Sepertimana tulang memerlukan kalsium,ia juga memerlukan kolagen. Kolagen boleh membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinan untuk menjadi rapuh. Geseran di sendi juga akan berkurangan jika mengambil kolagen secara konsisten.


*Kolagen juga baik untuk penglihatan kerana Kornea memerlukan kolagen supaya dapat membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.


*Kolagen mambantu memastikan otak sentiasa dalam keadaan yang sihat. Sel Glya membekalkan nutrisi kepada otak dan ia disokong oleh kolagen . Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat manfaat kolagen agar minda tetap berkeadaan baik bila kita semakin tua.


Sekotak Shaklee Collagen Powder mengandungi 15 sachet dan berharga RM298.00. Harga sangat berbaloi seiring dengan kesan yang akan anda alami Insyallah. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkannya sila pm,wa dan telegram seperti FB dan nombor telefon di bawah.

Anda Hebat Hubungi Saya
                FB Page = Nutritious Vitamin Shop 


Ada Hadiah Istimewa Ikhlas dari Saya juga!


Friday, 5 September 2014

TIPS HILANGKAN BLACKHEADS&WHITEHEADS


Salam dan hai semua, hari ni Shari nak share satu tips nak hilangkan blackheads dan whiteheads. Masa di sekolah rendah dulu bila dah masuk fasa akil baligh Sharie tak ambil kisah sangat pasal penjagaan muka ni .Pada waktu tu memang aktif bermain dengan kawan-kawan sekolah. Cuaca pulak panas sampai berpeluh-peluh. Kalau cerita tertinggal van balik dari sekolah Sharie terpaksa lah pulang ke rumah berjalan kaki ,masa ni fuhlamak memang tak tahan penat +panas+peluh . Peluh salah satu faktor terjadinya blackheads dan whiteheads. Jadi semakin membesar Sharie semakin terpengaruh dengan iklan-iklan kecantikan kat tv. Masa tu la baru nak belajar pakai pencuci muka tapi itupun kongsi ngan kakak. 

Bila menginjak ke sekolah menengah time ni dah rasa macam jealos kat kengkawan yang kulit diorang tak der problem .Tak macam Sharie yang banyak jerawat bila dah kecut tinggal biji biji hitam tambah pulak dengan bintik-bintik hitam jugak. Bila dah geram tengok banyak sangat kat muka tangan ni gatal picit sampai keluar biji-biji tu. Juling-juling mata tengok kat cermin sebab nak cantik punya pasal. Waktu ni lah kulit muka makin kurang kebeautifulannya pori-pori pun terbentang luas dan jerawat tumbuh melata di sana sini. Stress bila memikirkannya sebab imipian konon nak jadi model bila besar nanti.... ke Laut wakakaka!!

Lebih kurang Macam nie la picit-picit hidung
Sampailah suatu hari jasa seorang kakak kandung mengajar untuk menghilangkan bintik-bintik hitam ku ini. Walaupun bukan 100% boleh hilang tapi rasa lega bila ada solution yang tak perlu keluar duit. Tips nie memang mudah dan murah sesuai untuk remaja dan juga yang dah dewasa .Tak lapok dek hujan tak lekang dek panas ianya evergreen giteww..

Bahan-bahan yang di perlukan ialah telur putih dan kapas.



Cara-caranya senang bangat!!




Ceraikan kapas supaya nipis pastu celupkan ke dalam telur putih tadi.


Tak perlu celup sampai lencun agak-agak dah menyerap terus tempek kat muka.


Macam Ini Homaigudness!
Lepas 20 ke 30 minit macam tu kapas akan kering dan menegang. Dalam proses nak kering ni anda dinasihatkan supaya jangan tengok citer Hantu Kak Limah ke , Maharaja Lawak Ulangan ke ,lepak ngan kawan yang suka melawak ke atau apa-apa yang boleh buat anda ketawa terbahak-bahak sebab ia tak akan menjadi ok. Lepas kapas dah kering bolehlah tarik perlahan-lahan . Blackheads dan whiteheads akan keluar kalau tengok secara dekat.  Rasa puas bila tengok sendiri keberkesanannya dan tak perlu banyak effort pun kan.

Blackheads Dah Keluar

Teringat satu cerita, Sharie kononnya nak hilangkan blackheads ni so ingat dengan cara pakai mask ni 2 kali berturut-turut boleh la hilangkan banyak tapi tup-tup kulit muka jadi tak rata ada timbul-timbul sebab bila kapas ditarik kulit muka pun tertarik sama hahaha Malu kot! Lepas tu tak nak buat macam tu lagi dah .Seminggu sekali pun dah cukup itupun kalau rajin la. Begitulah perempuan dengan kecantikan pasti tak boleh dipisahkan Setuju? hihi


Tips yang mudahkan , adik-adik kat rumah tu boleh la try kat umah tapi jangan pakai telur sampai 2 biji pulak yer. Guna sebiji pun cukup dan baki telur boleh simpan dalam peti sejuk kalau nak buat semula.  Selamat mencuba!!




Tapi kalau ada budget lebih bagi yang dah bekerja anda boleh juga try Shaklee Collagen Powder . Bulan September yang Hot nie ada promo SuperHot dari Shaklee iaitu Buy 6 free 1 . 





Selain itu Shaklee juga offer;

-Beli 3 box dapat FREE membership berharga Rm65.
-Cashback Rm35

Jumlah penjimatan Rm96.

Atau

-Beli 6 box dapat PERCUMA  satu kotak Collagen Shaklee bernilai Rm298.
-PERCUMA  Shaklee membership bernilai Rm65.
-Cash Back Baby Rm115.

Jumlah penjimatan Rm473.


Testimonial Collagen Shaklee


Pengguna yang bijak semestinya memilih yang terbaik .Please Grab this chance and You wont regret it!


Anda Hebat Hubungi Saya,
                FB Page =Nutritious Vitamin Shop

Selain itu ada Hadiah Ikhlas daripada saya.




Wednesday, 3 September 2014

TESTIMONIAL MEAL SHAKES:TIADA LAGI SEMBELIT MENYERANG

Sejak beri anak sendiri minum Meal Shakes Sharie semakin nampak perubahan pada dirinya. Tiada lagi sembelit setiap kali buang air besar. Kalau dulu sebelum amalkan Meal Shakes memang selalu jumpa doktor sebab nak minta ubat cucuk buntut tu .Kesian tengok anak menangis-nangis sebab tahi keras dah teran-teran tapi tak keluar. Disebabkan itulah Sharie beri dia minum Meal Shakes walaupun kekadang terlupa dan ada miss sana sini tapi perubahan tu tetap ada. Selain itu sekarang makan pun dah senang tak memilih macam dulu,kalau dulu nasi pun tak nak. Dia makan la kudapan feveret dia yang rangup-rangup macam keropok ikan ke, tumpi/rempeyek ke,maruku ke. Pastu coklat,memang dari dia umur 6 bulan memang kasi anak makan coklat sebab bubur , roti , biskut, mee,baby food semua tak nak.Tapi minum susu tetap nombor satu .

Semasa minum susu badan memang tak der masalah dengan sembelit sampai lah umur Wardina satu tahun dan selepas tu susu badan Sharie pun dah kering disebabkan jarang pam ,stress dan busy dengan keje sampai tak der masa nak breastpump. Sedih bila nutrien yang paling berkhasiat dalam dunia ni tak dapat diberikan sehingga umurnya 2 tahun walaupun impian dah ditetapkan dari awal lagi.





Semenjak Wardina minum susu formula episod sembelit ni silih berganti .Sampaikan takut nak bawa dia berjalan keluar rumah. Ok sepatutnya Sharie pun kene ajar dia dari awal minum air masak dan makan puree buah ke kan tapi tak buat pun jadi rasa bersalah sangat bila anak dapat sembelit.  Kita juga yang start beri dia makanan yang menyebabkan sembelit contohnya coklat tadi.


Ada satu kisah Shari nak kongsi first time bawa Wardina jumpa doktor. Biasanya cara nak selesaikan masalah sembelit ni doktor akan bagi Enema tapi beri dos yang lebih kecil sebab dia baby lagi kan. Jadi waktu tu agak panic sikit Sharie pegang Wardina kuatkuat dan suami tekap dengan badannya supaya Wardina tak bergerak. Beriya-iya kami kat bilik doktor tu macam berlakon pulak . Doktor sampai tergelak tengok gelagat kami bertiga . Kami ingatkan lepas kisah tu tak der lagi kisah kesinambungan tapi bersambung-sambung sampai la umur dia 3 tahun.


So bila umur dia 3 tahun Sharie nekad bagi dia Meal Shakes. Sehari 1 scoop je dan perubahan yang paling cepat Sharie tengok Wardina akan jadi aktif selepas minum susu yang dicampur Meal Shakes. Kadang2 ada bagi dia minum waktu malam so dia akan aktif sampai tengah malam tido pun lambat. Jadi dia lebih sesuai ambil pada waktu pagi lepas bangun pagi tu . Berat badan dulu tak cecah pun 10kg sekarang dah 12 kg ada peningkatan. Makan nasi pun bertambah-tambah dan Sharie pun tak risau dan rasa lega sangat.The best part is Enema pun dah tak bawak untuk standby Hihihi.




Pada para ibubapa Meal Shakes ialah salah satu cara untuk memberi supplement yang baik pada anak-anak . Kadangkala bila sibuk bekerja kita sering mengabaikan tanggungjawab kita untuk memberi nutrien penting pada anak-anak seiring dengan usia mereka. Jadilah ibubapa yang celik vitamin dan mementingkan kesihatan kerana hidup ini tak akan bermakna jika anak-anak sering sakit. Berkongsilah dengan anak-anak tersayang dengan keistimewaan Shaklee Meal Shakes ini. Pastinya anda tidak akan menyesal dan tidak merasa rugi. Rugi kalau tak try la.


Testimonial di atas ialah 100% benar dan tidak diciplak oleh mana-mana testimoni dan sejujurnya dari Sharie sendiri sahaja . 

No tiru-tiru ok.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Meal Shakes sila hubungi Saya,

                FB Page =Nutritious Vitamin Shop

Ada Hadiah Istimewa Menanti Anda Juga!


Tuesday, 2 September 2014

APA ITU KOLAGEN?

Di sini Sharie nak kongsi sedikit mengenai kolagen. Selama ni dengar kakak, aunty ,mummy ,daddy eh salah no daddy here ok hehe ..ramai yang mencari-cari kolagen . Ada satu masa famous sangat dengan kolagen sampai facebook news feed dibanjiri dengan pelbagai brand kolagen. Tapi impaknye sekejap jer bukan berpanjangan sebab apa? sebab produk yang dijual tidak memberi kesan atau effect yang memuaskan pada customer. Hangat sekejap pun sebab murah lepas tu senyap menikus.. So what is collagen ?

Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudan kolagen merangkumi 30% daripada keseluruhan protin di dalam badan. Ia  menyokong sebahagian besar sel-sel yang memberikan struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan. 
Kolagen terdapat pada,kornea, kanta mata. kulit, salur darah, keratin (rambut, kuku), tulang, tendon ,rawan sendi,  dan gigi,hati,tulang sum-sum dan tisu dan organ seperti  buah pinggang,jantung serta sistem limfatik.

Bila usia kita mencecah 25 tahun ke atas, penghasilan kolagen mula berkurangan sehingga 15% setiap tahun. Kolagen juga mudah dimusnahkan oleh keracunan dalam system badan ekoran amalan pemakanan yang tidak baik, stress dan kesan pencemaran kosmetiks, wangian dan pencemaran persekitaran. 

Dengan penghasilan kolagen yang berkurangan ditambah lagi dengan kemusnahan kolagen, kita semestinya memerlukan kolagen tambahan untuk menampung keperluan kolagen badan.

Bila usia mencecah 40 tahun, hampir separuh kolagen hilang dari tubuh kita. Akibatnya kulit kelihatan mula berkedut, hilang kelembapan, nampak kusam, jeragat mula kelihatan, hilang keanjalan dan sebagainya.

Kekurangan kolagen juga ditunjukkan dengan keadaan kehilangan keanjalan pada payudara, bahagian punggung dan bahagian abdomen/perut kelihatan mengendur ke bawah.

Did you know Men have more collagen than Women? Patutla ramai kaum hawa yang beriya-iya mahukan supplement collagen ni.



Sekarang dah tahu apa itu kolagen so macam mana nak pilih kolagen yang boleh memberikan tahap yang optimum pada kita?..

1. Pilih dalam bentuk makanan atau cecair berbanding kolagen yang disuntik supaya sintesis enzim boleh mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.
2. Pilih saiz at least 1000-2000 dalton . Mikrofine saiz boleh membantu penyerapan yang baik kerana pada saiz inilah paling optimum diserap oleh sel,jadi setiap kolagen yang diambil 100% akan diserap dan memberi kesan yang lebih efektif dan cepat. Tapi kalau saiz kecik sangat kurang dari 1000 dalton pun tak bagus juga sebab bentuknya terlalu ringkas sehingga tak stabil dan tidak dapat berfungsi dengan baik.
3. Pastikan setiap pemilihan kolagen  mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.
4. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen Vitamin C untuk menbantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri dan Vitamin B pula untuk memberi sel kita tenaga yang cukup untuk berfungsi dengan baik.
5. Pastikan kolagen mempunyai antioksidan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan.
6. Kolagen juga penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine untuk kesihatan sendi (bonus point).
7.Pastikan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.
8. and finally make sure it is Safe and Free from toxin ok.


My choice of course from a natural resources Shaklee Collagen Powder.

Satu kotak mengandungi 15 sachet berharga RM298.00

*Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

*Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman, produk kolagen Shaklee dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B.

*Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

Melalui Ujian Klinikal ,pengambilan Shaklee Collagen Powder selama 8 minggu secara konsisten dan teratur mampu memberikan  tindak balas seperti berikut;

Keterangan Seperti DiBawah
  • Kelembapan kulit - Meningkat 90%
  • Kekasaran dan kekeringan - Berkurang 75%
  • Penampilan keseluruhan - Meningkat 71%
  • Kelicinan dan kelembutan- Meningkat 69%
  • Make up yang dipakai tahan lebih lama - Meningkat 60%
  • Keanjalan,ketegangan dan elastisiti - Meningkat 55%
  • Ketebalan rambut - Meningkat 54%
  • Keserian, tona dan warna kulit - Meningkat 50%
  • Garis halus dan kedutan - Berkurang 18% 

Sekiranya ada berminat untuk dapat kan Shaklee Collagen Powder ini, berikan info di facebook ,wa @telegram Sharie di bawah. 

Hadiah istimewa menanti anda !!



Anda Hebat Hubungi Saya

FB = Wan Sharifatul Fatihah
015-9200 4100 (wa/telegram)
SID 1120135
FB Page = Nutritious Vitamin Shop


Monday, 1 September 2014

PROMO SEPTEMBER 2014 SHAKLEE MEAL SHAKES

Salam dan Good day habibi semua, semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang baik pada hari ini . Bulan September tiba lagi dengan promo hebat daripada Shaklee.
MEAL SHAKES BUY 3 FREE 1 


Penjimatan sebanyak RM113.75 !!





Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
•    Sarapan segera yang berkhasiat
•    Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
•    Hidangan segera untuk para atlet
•    Kudapan menarik pada bila-bila masa
•    Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium 

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan.  Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu. 


Testimonial SHAKLEE MEAL SHAKES Sebenar Hokey


Klik Gambar Untuk Besar



Terus-terang Sharie katakan Shaklee MEAL SHAKES Kau sehangat Api!!
Dah 2 kali promo untuk tahun 2014 ni saja ok! Bayangkan betapa hangatnya produk ni.

Harga Murah lagi Runtuh sampai membuatkan anda terbayang-bayang? Oh jangan tunggu-tunggu dan nanti-nantikan lagi .Anda akan Kerugian sebenarnya inilah masanya nak beli murah tergolek-golek (keh keh keh). Nak beli 1 pun boleh tapi kalau nak murah lagi boleh sertai jadi ahli Shaklee .Kenapa perlu bayar lebih sedangkan anda boleh jimat sehingga 25% .Peluang hebat terhad untuk bulan September sahaja asalkan;

Anda Hebat Hubungi Saya


Fb = Wan Sharifatul Fatihah

015-9200 4100 (wa/telegram)
Sid 1120135
Fb Page =Nutritious Vitamin Shop 

Ada Hadiah Istimewa Ikhlas dari Saya juga!


Healthy Is Shiok!!




MEAL SHAKES BEST KE TAK BEST?

Salam and Good Day semua. Sharie teruja nak kongsi nutrisi penting produk terlajak lariss istimewa untuk para ibu-ibu di luar sana. 

SEMUA NAK TAHU APA ITU MEAL SHAKE?





Meal Shakes kaya dengan 19 vitamin utama,protein,serat dan mineral serta kalsium yang penting untuk khasiat yang diperlukan tubuh setiap hari. Selain kanak-kanak, ia juga sesuai untuk dinikmati seisi keluarga.


Meal Shakes memberikan tenaga dan dapat membantu menguatkan sistem imun kanak-kanak sekali gus melindungi mereka daripada jangkitan penyakit. Mereka yang demam akan lebih cepat sembuh daripada biasa.


 Meal Shakes juga kaya dengan serat yang membantu melawaskan pembuangan air besar bagi menyingkirkan  lemak dan toksin berlebihan daripada kolon dan perut bagi proses detoksifikasi selain sesuai untuk yang mempunyai masalah sembelit.




Sementara yang kurang berselera dan memilih makanan pula,kandungan Asid Folik,Biotin,Kalsium dan Magnesium dapat menambah selera makan sekali gus membantu membina tulang dan sel-sel dalam proses tumbesaran yang sihat. 





Mengandungi Vitamin A,C,E,Zink dan Selenium,Meal Shake juga sesuai untuk mereka yang ingin tampil awet muda. Ia membekalkan vitamin B Kompleks,Zat Besi dan Kuprum untuk mebentuk sel darah merah yang sihat sekali gus mencegah kulit kusam.




Selain itu, ia kaya dengan protein yang membantu dalam pembentukan kulit,kuku dan rambut serta tisu tubuh. Keistimewaan Meal Shakes juga boleh dimanfaatkan oleh ibu-ibu hamil dan menyusukan anak pula kerana membantu penghasilan susu badan yang berkhasiat.




Ia juga mengandungi Lesitin soya yang bertindak dengan vitamin larut lemak sesuai untuk mereka yang menghadapi kesukaran dalam menelan pil terutamanya di kalangan warga emas dan mereka yang ingin mengekalkan berat badan ideal serta  atlet yang perlu menjaga pemakanan mereka.




Umpama makanan segera yang sihat dan mudah larut di dalam tubuh,Meal Shakes bebas perisa dan pewarna tiruan,pasti menjadi minuman kegemaran seisi keluarga.Boleh dihidangkan sejuk mahupun suam.


Anda boleh berjimat lebih lagi sehingga 20% jika menjadi ahli Shaklee.Kenapa bayar lebih jika anda boleh bayar murah betul tak?  

Jadi best ke tak best Meal Shakes ni? 

Mestilah Best (ibujari diatas)

Yang tak best kalau bancuh Meal Shakes dengan air lebih 40 celsius sebab zat-zatnya akan musnah dan kalau bancuh dengan air tebu, ikut testimonial member sampai geli geleman nak minum berbuih-buih hahaha!


Anda Hebat Hubungi Saya;

                FB Page = Nutritious Vitamin Shop

ADA HADIAH ISTIMEWA MENANTI ANDA JUGA!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...