DATE

Monday, 15 September 2014

PROMO SEPTEMBER 2014 SHAKLEE COLLAGEN POWDER


SHAKLEE COLLAGEN POWDER BUY 6 FREE 1

Penjimatan sebanyak RM298.00 !!Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.
* Berat molekul diukur dalam unit Dalton


Testimonial Shaklee Collagen Powder Sebenar Hokey

Kesemua testimoni diatas tidak mengambil masa selama 8 minggu untuk menampakkan keberkesanan Shaklee Collagen Powder ,hebat kan!. Anda bila lagi ? pori-pori yang besar pun boleh jadi kecik tau. Tak percaya? Saya recommend anda CUBA dan ALAMInya sendiri.  


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk HOT & COOL ini sila hubungi saya !

                Fan Page = Nutritious Vitamin Shop

Ada Hadiah Istimewa Ikhlas Daripada Saya juga!!

No comments :

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...